Ik ga voor
de Spoedeisende Hulp

Maak kennis met de Spoedeisende Hulp van het MUMC+

Als verpleegkundige bij het Maastricht UMC+ bieden wij jou volop mogelijkheden en doorgroeikansen. Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit? Wij gaan graag met jou in gesprek om te zoeken wat bij jou past. Ga jij voor de topklinische zorg in een universitair medisch centrum? Wil je jezelf uitdagen en ontwikkelen tijdens je werk of leren van de beste? Of ga je voor de beste zorg dicht bij de patiënt? Waar je ook voor gaat, wij gaan voor jou!

Werken op de Spoedeisende Hulp

Werken op de Spoedeisende Hulp is topsport. Elke werkdag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, en vraagt om stressbestendigheid en autonomie. En dat is precies zoals we het willen. Wij gaan voor dynamiek en voor uitdagende situaties. We zijn klaar voor elke acute situatie die op ons pad komt. We vertrouwen blindelings op elkaar en steunen elkaar door dik en dun. Op onze afdeling krijg je veel verantwoordelijkheid en de tools om deze te dragen. Je werkt altijd in een team van specialisten, zodat je er nooit alleen voor staat. We zijn een hecht team van artsen en verpleegkundigen die samen veel meemaken en samen voor de meest heftige situaties komen te staan. En als dat gebeurt weten we precies wat we aan elkaar hebben. Onze band is sterk en bijzonder. Net als ons werk dus.

Wij gaan voor jou

Ga jij voor dynamiek, leren van de beste én verbinding met je team? Dan is een baan op onze Spoedeisende hulp geknipt voor jou. Wij zoeken naar urgentie-artsen (België), SEH-KNMG artsen (Nederland) en SEH verpleegkundigen die ons topteam komen versterken. Benieuwd naar de ervaringen van je nieuwe collega’s en waarom wij voor een baan bij het MUMC+ gaan? Lees hier onze verhalen.

Lees hier de verhalen van je collega’s