Maastricht UMC+

Waarom Maastricht UMC+?

Werken bij het Maastricht UMC+, betekent bijdragen aan het bieden van de best mogelijke zorg. Want waar je ook mee bezig bent, jouw werkzaamheden hebben invloed op ons doel: mensen helpen. Hoe ziet jouw ideale baan eruit? Wij gaan graag met jou in gesprek om te zoeken wat bij je past. Ga jij voor elke dag het direct verlenen van zorg? Wil je jezelf uitdagen en ontwikkelen? Of ga je voor het verbeteren van de gezondheidzorg?

Wij gaan voor jou!

Werken voor het MUMC+ vraagt veel van jou. Dat weten we. En daarom zijn wij er voor jou. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt om jouw bedrage te leveren. Daar horen natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden bij! We bieden jou een arbeidsovereenkomst bij het MUMC+. Wij gaan voor een salaris dat past bij jouw ervaring, uiteraard conform cao UMC. Wij gaan voor een eindejaarsuitkering. Wij gaan voor een goede pensioenvoorziening en de mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor onder andere ziektekosten en arbeidsongeschiktheid. Wij gaan voor een cao à la carte, met een fietsregeling en een sportabonnement. En wij gaan voor incompany trainingen.

De basis is dus goed geregeld, maar wat wij het allerbelangrijkste vinden: wij gaan voor jouw ontwikkeling! En natuurlijk werk je samen met jouw collega’s in een super leuk team!

Ga jij er helemaal voor? Dan is werken bij het Maastricht UMC+ echt iets voor jou! Solliciteer direct of bekijk hier alle vacatures.