MUMC+

Waarom MUMC+?

Als jij solliciteert als verpleegkundige bij het Maastricht UMC+ bieden wij jou volop mogelijkheden en doorgroeikansen. Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit? Wij gaan graag met jou in gesprek om te zoeken wat bij jou past. Ga jij voor de topklinische zorg in een universitair medisch centrum? Wil je jezelf uitdagen en ontwikkelen tijdens je werk of leren van de beste? Of ga je voor de beste zorg dicht bij de patiënt? Waar je ook voor gaat, wij gaan voor jou!

In het Maastricht UMC+ bieden wij hoog complexe zorg, dat geeft jou volop uitdaging in je werk.

Wij gaan voor jou!

Wij gaan voor jou en daar horen natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden bij! We bieden jou een arbeidsovereenkomst bij het Maastricht UMC+. Wij gaan voor een salaris dat past bij jouw ervaring, uiteraard conform cao UMC. Wij gaan voor een eindejaarsuitkering. Wij gaan voor een goede pensioenvoorziening en de mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor onder andere ziektekosten en arbeidsongeschiktheid. Wij gaan voor een cao à la carte, met een fietsregeling en een sportabonnement. En wij gaan voor incompany trainingen.

De basis is dus goed geregeld, maar wat wij het allerbelangrijkste vinden: wij gaan voor jouw ontwikkeling! En natuurlijk werk je samen met jouw collega’s in een super leuk team!

Ga jij er helemaal voor? Dan is werken als verpleegkundige bij het Maastricht UMC+ echt iets voor jou! Solliciteer direct of bekijk hier alle overige vacatures.

Menu

Bekijk onze verpleegkundige vacatures!

Werken als verpleegkundige in het Maastricht UMC+; bekijk alle openstaande vacatures.