Eerst nog iets vragen voordat je ervoor gaat?

Meer weten over werken als verpleegkundige bij het Maastricht UMC+, de sollicitatieprocedure of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Team Recruitment. Je kunt mailen naar: recruitment@mumc.nl of vul het contactformulier in. Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Meer informatie over het werken bij het Maastricht UMC+ en arbeidsvoorwaarden vind je op werkenbijmumc.nl.

Ja, er zijn zeker mogelijkheden om parttime te werken! Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op om deze mogelijkheden te bespreken

Ja! We hebben binnen het Maastricht UMC+ een eigen Academie. Een expertisecentrum voor onderwijs & opleiden. De Maastricht UMC+ Academie is een CZO-erkend opleidingsinstituut met een veelvoud aan verpleegkundige vervolgopleidingen en bij- en nascholingsprogramma’s. In de Maastricht UMC+ Academie kun je vrijwel alle CZO-erkende verpleegkundige vervolgopleidingen volgen en ook niet CZO-erkende opleidingen. CZO staat voor College Zorg Opleidingen, een erkend keurmerk.

Ja. Er zijn meerdere mogelijkheden om je loopbaan als verpleegkundige in te richten. Als je het diploma verpleegkunde hebt behaald, kun je je namelijk specialiseren. Na een vervolgopleiding kun je bijvoorbeeld gaan werken als intensive care verpleegkundige, dialyse- of kinderverpleegkundige. Klik hier voor meer informatie.

Meer over verpleegkundige in het acute cluster? Lees hier meer over de opleiding Basis Acute Zorg.

Ja, natuurlijk kan dat! Een kijkje nemen is altijd mogelijk. Vul het contactformulier in en dan bellen wij jou om de mogelijkheden te bespreken

Ja natuurlijk! Hier vind je informatie over de in Nederland verplichte registraties voor werknemers in de gezondheidszorg.

Lees hier hoe een dag als verpleegkundigen binnen het Maastricht UMC+ eruit ziet.

Ja. Het Maastricht UMC+ biedt verpleegkundige opleidingen op MBO– en HBO-niveau. Zodra je het diploma verpleegkundige hebt behaald, kun je je specialiseren in diverse richtingen en een verpleegkundige vervolgopleiding volgen. Na een vervolgopleiding kun je bijvoorbeeld gaan werken als intensive care verpleegkundige, ambulance- of kinderverpleegkundige, maar ook in een leidinggevende functies zoals afdelingshoofd, zijn mogelijk. Klik hier voor de mogelijkheden binnen het Maastricht UMC+.

Nadat je het contactformulier ingevuld en verzonden hebt, wordt er door onze recruiters op werkdagen binnen 24 uur contact met je opgenomen via telefoon of WhatsApp. Aan de hand van een aantal korte vragen bekijken we samen wat de beste vervolgstap voor jou is en plannen we een afspraak met je.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Geen probleem!

Stuur je vraag via mail naar: recruitment@mumc.nl of vul het contactformulier in via de button!