Ik ga voor de spoedeisende hulp

Waar ga jij voor?
  • Topsport bedrijven in een dynamische werkomgeving
  • Onze SEH is onderdeel van de Traumazorgketen Limburg
  • Elke werkdag is uitdagend en onvoorspelbaar
  • Onderdeel zijn van een hecht team met een feilloze samenwerking
  • Werken met de meest acute en uitdagende ziektebeelden
  • Een baan vol verantwoordelijkheden en professionele groei

Ben jij opgeleid als urgentie-arts (België) of SEH– KNMG arts (Nederland) of SEH- verpleegkundige en ga jij er helemaal voor? Dan is werken op de SEH-afdeling van het Maastricht UMC+ echt iets voor jou!

Lees hier de verhalen van je collega’s

Heb je een vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen?
Geen probleem!

Stuur je vraag via mail naar: recruitment@mumc.nl of vul onderstaand contactformulier in via de button!

Dit is zeker mogelijk. Er werken al collega’s parttime of in een combi-functie waarbij ze deels op onze afdelingen en deels op een andere afdeling van het MUMC+ werken.

Jazeker kan dat, je bent meer dan welkom zelfs! Wij zijn een internationaal georiënteerd ziekenhuis met medewerkers van verschillende nationaliteiten, waaronder ook een hoop Belgische collega’s! Benieuwd naar de ervaringen van onze Belgische collega’s? Lees hier de verhalen van SEH-arts Katrien en SEH-Verpleegkundige Thijs.

In Nederlandse ziekenhuizen hebben we de Huisartsenpost (HAP) die alle patiënten met klein medisch letsel opvangt en ook huisartsgeneeskundige zorg verleent in avond, nacht en weekenduren. Hierdoor krijgen we op de SEH alleen te maken met de meest acute ziektebeelden en trauma’s. Onze Belgische collega’s ervaren dit als een groot verschil met de SEH in België, omdat dit de werkdruk vermindert. Maar het maakt de zorg ook complexer en het werk uitdagender. Daarnaast krijg je binnen onze afdeling veel autonomie en verantwoordelijkheden in je werk. Zo werken we bijvoorbeeld met de ABCDE-overdracht methode waarmee onze SEH-verpleegkundigen zelf al beginnen met het uitvoeren van klinisch onderzoek. Zij halen vervolgens naar eigen inzicht de juiste specialist erbij.

Geen werkdag op de SEH is hetzelfde. Dit komt door de enorme verschillen in de situaties die wij tegenkomen op een SEH. Daarbij zijn we onderdeel van de Traumazorgketen Limburg, wat betekent dat alle patiënten betrokken bij bijv. grote (verkeers-) ongevallen naar ons ziekenhuis komen om de zorg te krijgen die zij nodig hebben. Om je een idee te geven van hoe het eraan toe gaat op onze afdeling delen onze artsen en verpleegkundigen hier hun werkervaringen.

https://www.ikgavoordezorg.nl/ervaring/ik-ga-voor-blijven-leren/
https://www.ikgavoordezorg.nl/ervaring/ik-ga-voor-afwisselend-werk/
https://www.ikgavoordezorg.nl/ervaring/ik-ga-voor-werken-met-ons-team/
https://www.ikgavoordezorg.nl/ervaring/ik-ga-voor-een-brede-blik/
https://www.ikgavoordezorg.nl/ervaring/ik-ga-voor-dynamiek/
https://www.ikgavoordezorg.nl/ervaring/ik-ga-voor-urgentie/
https://www.ikgavoordezorg.nl/ervaring/ik-ga-voor-leren-van-elkaar/